.

.

Отстъпка
Статив HIHELO за проектор, Рафт за проектор, Подова стойка за проектор, монтиран на стената тава за Началната Хол, Спалня, Сверхпрочная стойка за Проектор, Телескопичн?

Статив HIHELO за проектор, Рафт за проектор, Подова стойка за проектор, монтиран на стената тава за Началната Хол, Спалня, Сверхпрочная стойка за Проектор, Телескопична Фиксирана полк, DJ-часова (Цвят: Месинг)

BGN 0.33

Наличност
Налично за поръчка

Моля, проверете размера и цвета, преди да купите Сверхпрочный етаж скоба за проектор, материал, от легирана стомана, бионический силикон, защитен слой на веригата. Този продукт не съдържа други елементи, с изключение на каботажните за проектор. Дървен палет увеличава дебелината на палети и се издържа максимално тегло 8 кг. Сверхпрочное, трайни и надеждни шаси, напълно покрита с пяна, не се плъзга и осигурява омекотяване, а също така може да намали надраскване на пода / плочки при шофиране.Сгъваема и подвижна преносима стойка за проектор, която лесно се транспортират, съхраняват и пренасят за дневни развлечения, срещи, презентации и т. Консултирайте се с посочени по-горе данни, ръчни измервания могат да бъдат неточни, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Име на продукта : Стойка за проектораматериал изделия от : метал + дерево1., Стойка за проектор, подходящ за повечето представени на пазара проектори и може да се използва като временна работна станция за преносими компютри, таблети и т. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, ще има много продукти за вашата помощ. Сверхпрочное, трайни и надеждни шаси, напълно покрита с пяна, не се плъзга и осигурява омекотяване, а също така може да намали надраскване на пода / плочки при шофиране. Ние приветстваме вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги.

Всичко за продукта

Избор на купувачи
BGN 2.67

Име на продукта : Притежателя на двигателя; Подходящ за : двигателя T_TНето тегло : 8 g (Peso ne T_To : 8g.Нето тегло

BGN 1.00

Уважаеми клиенти, за нас е голяма чест, че сте избрали насПожелавам ви приятно пазаруване и имайте предв